Top

Victory Hotel

Exklusivt hotell i Gamla Stan

 • Pris: från 1384kr | Adress: Lilla Nygatan 5, 111 28 Stockholm

Exklusivt, modernt och mysigt är tre ord för att beskriva Victory Hotel. Men enbart ord gör inte denna facilitet belägen i hjärtat av Gamla Stan rättvisa. Victory Hotel är ett boende som ska upplevas. Här bor du omgiven av underbara antikviteter som för tankarna till vår kungliga historia och ett Stockholm präglat av stil, pompa och ståt. De moderna, kontemporära inslagen består bland annat av en relaxavdelning med tillhörande bastu och pool för, men också allt från service, mat och dryck (bara att slinka in på superkända Restaurang Backfickan och njuta av huvudstadens bästa husmanskost är en upplevelse i sig) till övriga faciliteter och bekvämligheter.


Allmänt om Hotellets Faciliteter


Receptionen öppen dygnet runt, Rummen är rökfria, Möjlighet till Bagageförvaring, Allmän bastu, Takterass med utsikt över gamla Stan finns för hotellet gäster

 • Victory Hotel finns med i 2009 års version av Condé Nast Travelers ”goldlist”, vilket är en lista med syfte att peka ut de bästa hotell att bo på i världen
 • Fastigheten är medlem av Small Luxury Hotels of the World, och du kan läsa mer om detta här.
 • Tjänster
  Tvättservice, Kemtvätt, Strykning, Växla pengar, Frukost inkluderad, Room Service
  Internet
  WI-FI finns tillgängligt på hela hotellet utan extra avgift.
  Gästparkering
  Parkering finns i närheten för 395 kr/dag. Kan ej bokas i förväg.

  Omdömen

  Så tycker gästerna:

  VN:F [1.9.22_1171]
  Rating: 10.0/10 (1 vote cast)

  På helt taget är jag jättenöjd med min dagar på Victory. Det är ju inte det billigaste hotellet, men helt klart ett av de mest minnesvärda jag bott på. Och det är mycket detaljerna osm avgör. Eftersom jag är historiskt intresserad kändes bara en sån sak som att bo på en hotellkaptens rum som en extra bonus, och jag gillade verkligen personalen som var trevlig och tillmötesgående på alla min frågor.

  Detta är helt klart ett hotell med en egen själ, långt ifrån ”barnvänliga” megahotell med bambamat och operonliga rum. Älskade mitt rum på fjärde våningen med alla antikviteter, med Bang & Olofsen stereon och hela kontrasten mellan historiskt och modernt. God frukost och trevlig personal gör heller inte saken sämre. På hela taget ett riktigt najs hotell för dig som uppskattar det exklusiva, personlig och annorlunda.

  Lämna ett omdöme!

  Har du varit hotellgäst på Victory Hotel? Berätta för andra resenärer om dina erfarenheter! Du kan ”klicka” ett betyg här nedanför från 1-10, där 1 är katastrof och 10 är ett av de bästa hotellen du bott på. Du kan även lämna ett skriftligt omdöme via kontaktformuläret här nedanför, så publicerar vi det på hemsidan. Glöm inte att argumentera för dina åsikter, och försök att vara så konkret som möjligt.

  VN:F [1.9.22_1171]
  Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
  Lämna en skriftlig recension:

  Ditt namn (obligatoriskt)

  Din e-post (obligatoriskt)

  Namn på hotellet:

  Ditt Omdöme

  Victory Hotel, 10.0 out of 10 based on 1 rating

  Powered by WordPress. Designed by WooThemes