Top

Vanadis Hotell

Billigt boende i Vasastan

  • Pris: från 593 kr | Adress: Sveavägen 142, 113 46 Stockholm

Hotell Vanadis är ett utmärkt val för dig som letar efter ett billigt hotell i Stockholm, men samtidigt vill ha ett centralt utgångsläge och valmöjligheter att uppleva Stockholm Citys sevärdheter på nära håll. Beläget i Vasastan bor du nära några av huvudstadens mest välbesökta och exklusiva områden, och du har aldrig långt till vare sig T-banan eller tågen (cirka tvåhundra meter till busshållplatsen på Frejagatan) för utflykter var som helst, när som helst. Hotellet serverar kostnadsfri frukost på morgonen, erbjuder pool och bad för gästerna och du kan få WI-FI mot en avgift.


Allmänt om Hotellets Faciliteter


Tjänster
Reception öppen dygnetrunt, Rummen är rökfria, möjlighet till bagageförvaring, frukost ingår i priset
Internet
Wifi finns tillgängligt mot avgift
Gästparkering
Ingen parkering i anslutning till hotellet, allmän parkering finns i området

Omdömen

Så tycker gästerna:

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 6.0/10 (1 vote cast)

”På hela taget tyckte jag att hotell Vanadis motsvarade mina förväntning. Det är inte frågan om någon lyx eller supermoderna rum utan om ett helt okej boende på en bra adress. Det bästa är priset, att man kan få ett hotellrum för under sexhundra spänn med frukost och bo mitt i Stockholm är grymt bra och jag kommer lätt att boka här igen. Sköna sängar och trevlig personal är andra plus.”

Lämna ett omdöme!

Har du varit hotellgäst på Hotell Vanadis? Berätta för andra resenärer om dina erfarenheter! Du kan ”klicka” ett betyg här nedanför från 1-10, där 1 är katastrof och 10 är ett av de bästa hotellen du bott på. Du kan även lämna ett skriftligt omdöme via kontaktformuläret här nedanför, så publicerar vi det på hemsidan. Glöm inte att argumentera för dina åsikter, och försök att vara så konkret som möjligt.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 6.0/10 (1 vote cast)
Lämna en skriftlig recension:

Ditt namn (obligatoriskt)

Din e-post (obligatoriskt)

Namn på hotellet:

Ditt Omdöme

Vanadis Hotell , 6.0 out of 10 based on 1 rating

Powered by WordPress. Designed by WooThemes