Top

Sheraton Stockholm Hotel

Femstjärnig toppklass i Stockholms Hjärta

  • Pris: från 1270 kr | Adress:Sankt Eriksplan 1, 113 20 Stockholm

Fem stjärnor innebär höga krav på standard och service. Sheraton är hotellet som infriar dem alla enligt vår mening. Läget kan bäst beskrivas som fantastiskt. Intimt nära Mälarens vackra svall, 300 meter från Centralstationen med direktlinjer till hela Stockholm samt tio minuters gångavstånd till Gamla Stan och hela härliga city. Förutom rymd, fräschör och tidlös klass erbjuder rummen härligt lyxiga sängar och en komfort som för tankarna till kontinentala lyxhotell. Gym, bastu och Spa-behandlingar tillhör populära aktiviteter, men givetvis också ynnesten att njuta den förklassiga maten på Threesixty restaurang. Ett hotell för dig som vill allt och lite till under ditt besök.

Allmänt om Hotellets Faciliteter

Tjänster: Roomservice, reception öppen dygnet runt, värdeskåpsförvaring, bagageförvaring, tvätt, kemtvätt, växla valuta, hyra bil, biljettservice, gym, bastu
Internet: Wi-Fi finns på hotellrummen mot avgift.
Gästparkering: Privat parkering mot avgift.

Omdömen

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 6.6/10 (5 votes cast)

Lämna ett omdöme!

Har du varit hotellgäst på Sheraton Stockholm Hotel? Berätta för andra resenärer om dina erfarenheter! Du kan ”klicka” ett betyg här nedanför från 1-10. 1 är katastrof och 10 = ett av de bästa hotellen du bott på. Du kan även lämna ett skriftligt omdöme via formuläret, så publicerar vi det på hemsidan. Glöm inte att argumentera för dina åsikter.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 6.6/10 (5 votes cast)
Lämna en skriftlig recension:

Ditt namn (obligatoriskt)

Din e-post (obligatoriskt)

Namn på hotellet:

Ditt Omdöme

Sheraton Stockholm Hotel, 6.6 out of 10 based on 5 ratings

Powered by WordPress. Designed by WooThemes