Top

Scandic Hasselbacken

Elegant och vackert på Djurgården

  • Pris: från 1478 kr | Adress: Hazeliusbacken 20, 100 55 Stockholm

Elegant och vackert med tydliga remniscenser från ett kungligt Djurgården är ett högst adekvat omdöme om Scandic Hasselbacken. Här bor du i en charmant miljö omgiven av lika dela antika möbler, kristallkronor såsom moderna faciliteter (gratis Wi-Fi, platt-tv på rummen, badrum i marmor etc). Hotellet erbjuder gästerna tillgång till gym, bastu & pool, men också lekrum för barnen och ett bar i lobbyn. Samtliga rum har luftkondis och trägolv. Djurgårdens vackra natur väntar utanför dörren, avståndet till Gröna Lund är mindre än en halv kilometer och vill du ta dig längre finns cykeluthyrning på hotellet. Shoppingen i city når du med T-banan på 10 minuter, men det är också promenadavstånd till Skansen, Vasamuseet och Stockholms slott.


Allmänt om Hotellets Faciliteter


Tjänster
Reception öppen dygnet runt, Restaurang, Bar, Dagstidningar, Hiss, Bagageförvaring, Bastu, Gym, Spelrum, Lekplats, Kanotpaddling, Cykling, Roomservice
Internet
Wifi finns tillgängligt på hela hotellet
Gästparkering
Parkering i anslutning till hotellet mot avgift

Omdömen

Så tycker gästerna:

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 6.0/10 (3 votes cast)

”Scandic Hasselbacken var fräscht och rent och bra på många sätt. För pengarna var läget jättebra, frukosten hade man inte snålat på och personalen var trevlig att ha att göra med. Det var lite knepigt att parkera tyckte vi, dyrt, men så är det överallt i Stockholm tydligen. Vi skulle på Grönan och Skansen och bättre läge kan man inte ha med detta hotell. Rekommenderas!”

Lämna ett omdöme!

Har du varit hotellgäst på Scandic Hasselbacken? Berätta för andra resenärer om dina erfarenheter! Du kan ”klicka” ett betyg här nedanför från 1-10, där 1 är katastrof och 10 är ett av de bästa hotellen du bott på. Du kan även lämna ett skriftligt omdöme via kontaktformuläret här nedanför, så publicerar vi det på hemsidan. Glöm inte att argumentera för dina åsikter, och försök att vara så konkret som möjligt.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 6.0/10 (3 votes cast)
Lämna en skriftlig recension:

Ditt namn (obligatoriskt)

Din e-post (obligatoriskt)

Namn på hotellet:

Ditt Omdöme

Scandic Hasselbacken, 6.0 out of 10 based on 3 ratings

Powered by WordPress. Designed by WooThemes