Top

Scandic Anglais

Prisvärt på Östermalm

  • Pris: från 1062 kr | Adress: Humlegårdsgatan 23, 102 44 Sverige

Scandichotellen är välkända för att alltid vara lite extra generösa med faciliteter och bekvämligheter åt sina gäster, och Scandic Anglais på Humlegårdsgatan utgör inget undantag. Här bor du stort och elegant i hjärtat av exklusiva Östermalm, bara några stenkast från välkända Stureplan. Oavsett om du föredrar en stund i baren eller en ordentlig genomkörare på gymmet, så finns både tillgänlig på Anglais. Frukosten är maffig och variationsrik med över 100 olika rätter av färskt, lokalt snitt att välja mellan. Vill du ta dig till andra adresser i Stockholm är t-banan bara ett par hundra meter bort, och härifrån tar du dig snabbt till exempelvis Gamla Stan eller andra stadsdelar som Vasastan, Södermalm och övriga Stockhom City. Gratis trådlöst internet på hela hotellet och parkering i närheten mot avgift.

Allmänt om Hotellets Faciliteter


Tjänster
Bastu, Grym, Bubbelpool, Roomservice, Kemtvätt, Växla pengar, Cyklar att låna
Internet
Gratis Wifi finns tillgängligt på hela hotellet
Gästparkering
Privat parkering för 295 kr/dygn finns i anslutning till hotellet.

Omdömen

Så tycker gästerna:

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 7.0/10 (1 vote cast)

”Bodde här med familj, två barn och man. Nöjd med det mest. Nära till Stureplan, härlig shopping där, vår rum var fina med utsikt mot Humlegården. Det bästa var nog ändå frukosten, har aldrig sett så många rätter på en och samma gång.”

Lämna ett omdöme!

Har du varit hotellgäst på Scandic Anglais? Berätta för andra resenärer om dina erfarenheter! Du kan ”klicka” ett betyg här nedanför från 1-10, där 1 är katastrof och 10 är ett av de bästa hotellen du bott på. Du kan även lämna ett skriftligt omdöme via kontaktformuläret här nedanför, så publicerar vi det på hemsidan. Glöm inte att argumentera för dina åsikter, och försök att vara så konkret som möjligt.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 7.0/10 (1 vote cast)
Lämna en skriftlig recension:

Ditt namn (obligatoriskt)

Din e-post (obligatoriskt)

Namn på hotellet:

Ditt Omdöme

Scandic Anglais, 7.0 out of 10 based on 1 rating

Powered by WordPress. Designed by WooThemes