Top

Mornington Hotel Stockholm Bromma

Trevlig Trestjärning i Bromma

  • Pris: från 486 kr | Adress: Norrbyvägen 30, 168 69 Bromma

Ett mångfacetterat, bekvämt och trevligt hotell med ett stort utbud av aktiviteter. Så kan man beskriva Mornington Hotel Stockholm Bromma. Här finns nämligen allt du behöver för din hotellvistelse, plus lite till. Bastu, gym, klättervägg, takterrass och en lounge med massor av spel, tidningar och böcker tillhör några av de populära faciliteterna. I övrigt hög standard på rummen med samtliga faciliteter som tillhör ett hotell som tar service på allvar.

Allmänt om Hotellets Faciliteter

Tjänster: Roomservice, Bastu, gym, tvättmöjligheter, kemtvätt, bagageförvaring, värdeskåp
Internet: Gratis Wi-Fi på hotellrummen
Gästparkering: Privat parkering tillgänglig mot avgift.

Omdömen

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 6.5/10 (2 votes cast)

Lämna ett omdöme!

Jag bokade på Mornington Hotel Stockholm Bromma och hade inga förväntningar direkt eftersom det var billigt, men jag måste säga att jag blev glatt överraskad. Bra service och mysig inredning och på det hela taget väldigt rent och modernt. Fanns även en hel del roliga aktiviteter för barnen. Det enda som kanske inte är toppklass är läget – om man nu bryr sig om att bo så centralt som möjligt.

Omdöme av ”Wendela m familj”, gäst november 2011

Har du varit gäst på Mornington Hotel Stockholm Bromma? Berätta för andra resenärer om dina erfarenheter! Du kan ”klicka” ett betyg här nedanför från 1-10. 1 är katastrof och 10 = ett av de bästa hotellen du bott på. Du kan även lämna ett skriftligt omdöme via formuläret, så publicerar vi det på hemsidan. Glöm inte att argumentera för dina åsikter.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 6.5/10 (2 votes cast)
Lämna en skriftlig recension:

Ditt namn (obligatoriskt)

Din e-post (obligatoriskt)

Namn på hotellet:

Ditt Omdöme

Mornington Hotel Stockholm Bromma, 6.5 out of 10 based on 2 ratings

Powered by WordPress. Designed by WooThemes