Top

Lady Hamilton Hotell

Charm och personlighet i Gamla Stan

  • Pris: från 1185 kr | Adress: Storkyrkobrinken 5, 111 28 Stockholm

Att boka rum på Lady Hamilton Hotell är mer än bara ett boende. Det är också en förflyttning till ett historiskt Stockholm, inrett i en smakfull blandning av charmiga antikviteter, marina dekorationer och pittoresk allmoge. Samtidigt är det ett modernt hotell med faciliteter och bekvämligheter med det där ”lilla extra” som bara de bästa hotellen erbjuder. Ta bara en sån sak som att det finns en brunn från 1400-talet i hotellets källare som idag används som pool för gästerna, med tillhörande pool och brasa. Läget är inte heller det sämsta. Lady Hamilton Hotell är beläget mitt i Gamla Stan och härifrån är det aldrig långt till shopping, kultur, sevärdheter och aktiviteter.


Allmänt om Hotellets Faciliteter


Receptionen öppen dygnet runt, Rummen är rökfria, Möjlighet till Bagageförvaring, Allmän bastu, Takterass med utsikt över gamla Stan finns för hotellet gäster
Tjänster
Tvättservice, Kemtvätt, Strykning, Växla pengar, Frukost inkluderad, Room Service
Internet
WI-FI finns tillgängligt på hela hotellet utan extra avgift.
Gästparkering
Parkering finns i närheten för 395 kr/dag. Kan ej bokas i förväg.

Omdömen

Så tycker gästerna:

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 7.0/10 (1 vote cast)

Jättetrevlig hotellpärla med allt som jag vill att ett bra boende ska ha. Fräscht å fint, samtidigt som det känns som att bo i en vacker sekelskiftslägenhet mitt i stan. Kommer helt klart att boka här igen om jag ska till Stockholm.

[…] Först och främst är det oerhört vackert inrett. Rummet var inte så stort men väldigt välkomnande och mysigt. Kan inte nog berömma personalen som var fantastiskt trevliga och när man reser som ensam kvinna så känner man sig lätt lite ensam och utsatt. Personalen gav intrycket av att vara måna om mig som gäst och det kändes tryggt. Frukosten var god och stort plus för att man kunde pressa egen apelsinjuice. Jag kom till frukosten i sista stund vilket på hotell brukar innebära att man får stressa i sig frukosten medan personalen börjar skramla och plocka in. Men inte på lady hamilton där man kunde äta i lugn och ro och personalen inväntade att alla ätit färdigt. Mitt helhetsintryck är odelat positivt och jag kommer garanterat återvända till Lady Hamilton.

Lämna ett omdöme!

Har du varit hotellgäst på Lady Hamilton Hotell? Berätta för andra resenärer om dina erfarenheter! Du kan ”klicka” ett betyg här nedanför från 1-10, där 1 är katastrof och 10 är ett av de bästa hotellen du bott på. Du kan även lämna ett skriftligt omdöme via kontaktformuläret här nedanför, så publicerar vi det på hemsidan. Glöm inte att argumentera för dina åsikter, och försök att vara så konkret som möjligt.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 7.0/10 (1 vote cast)
Lämna en skriftlig recension:

Ditt namn (obligatoriskt)

Din e-post (obligatoriskt)

Namn på hotellet:

Ditt Omdöme

Lady Hamilton Hotell, 7.0 out of 10 based on 1 rating

Powered by WordPress. Designed by WooThemes