Top

Hotell Stockholm Hostel

Budgetval med charm i centrum

  • Pris: från 498 kr | Adress: Alströmergatan 15, 112 47 Stockholm

Modernt, fräscht och billigt. Tre egenskaper som definitivt går att förena med Stockholm Hostel. Dessutom är läget på detta hostel minst sagt fördelaktigt. Från adressen på Kungsholmen (det vill säga centrala Stockholm) tar du dig enkelt till vilken plats som helst via Tunnelbanan, samtidigt som du har promenadavstånd till ett stort utbud av shopping, nöjen och sevärdheter. Faciliteterna på Stockholm Hostel kan bäst beskrivas som ”moderna”. Femton gästrum med luftkondis, TV, gratis Wifi, kaffe/te-bryggare samt tillgång till ett kök för matlagning vid behov.

Allmänt om Hotellets Faciliteter

Tjänster: Reception öppen dygnet runt, möjligt att tvätta kläder, förvaring för bagage
Internet: Gratis Wi-Fi
Gästparkering: Publik parkering finns i närheten av hotellet mot avgift.

Omdömen

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 6.0/10 (5 votes cast)

Stockholm Hostel föll oss i smaken, var lätt att hitta, centralt och låg nära en Tunnelbanesation. Helt ok att laga mat i ett fullt funktionella kök och man kunde även förvara maten i frys och/eller kylskåp. Det enda negativa var att man behövde betala för sängkläder och frukost, men det vara inga stora kostnader & man kunde få glutenfri frukost (vilket kan vara svårt på stora, dyra hotell enligt min erfarenhet).

Lämna ett omdöme!

Har du varit hotellgäst på Hotell Stockholm Hostel? Berätta för andra resenärer om dina erfarenheter! Du kan ”klicka” ett betyg här nedanför från 1-10. 1 är katastrof och 10 = ett av de bästa hotellen du bott på. Du kan även lämna ett skriftligt omdöme via formuläret, så publicerar vi det på hemsidan. Glöm inte att argumentera för dina åsikter.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 6.0/10 (5 votes cast)
Lämna en skriftlig recension:

Ditt namn (obligatoriskt)

Din e-post (obligatoriskt)

Namn på hotellet:

Ditt Omdöme

Hotell Stockholm Hostel, 6.0 out of 10 based on 5 ratings

Powered by WordPress. Designed by WooThemes