Top

Hotell Skeppsholmen

En pärla på Djurgården

  • Pris: från 1602 kr | Adress: Gröna gången 1, 111 86 Stockholm

Det är definitivt ingen överdrift att kalla Hotell Skeppsholmen för en veritabel hotellpärla. Läget är naturskönt och vackert på härliga Djurgården, samtidigt som det aldrig är långt till city (tar cirka 10 minuter till centralstationen med buss). På sommaren är det ett ypperligt läge för dig som vill ta familjen till Skansen eller Gröna Lund; eller till Moderna museet som bara är ett stenkast från hotelldörren. Själva hotellet tillfredställer även den mest kräsna estetiker och bekvämlighetsivrare: italienska designerfat, lyxiga badrumsfaciliteter och klassiska skandinviska möbler, inhyst i en charmfull byggnad med anor från slutet på 1600-talet skapar en unik kontrast mellan det moderna och historiska Stockholm. Detta tillsammans med mat i toppklass och en maffig frukostbuffe´ gör Hotell Skeppsholmen till ett synnerligen prisvärt hotell.

Allmänt om Hotellets Faciliteter


Tjänster
Reception öppen dygnet runt, restaurang, bar, trädgård, Rökfria rum, Värdeskåpsförvaring, Bagageförvaring, Luftkonditionering, allergivänligt, tennisbana, grillning utomhus, cyklar att låna, gym, room-service, kemtvätt, växla pengar.
Internet
Gratis Wifi finns tillgängligt på hela hotellet
Gästparkering
Privat parkering för 495 kr/dygn finns i anslutning till hotellet.

Omdömen

Så tycker gästerna:

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 8.0/10 (2 votes cast)

”Bodde här i juli mitt under turistsäsongen och trots allt folk kändes det alltid lugnt och skönt på hotellet. Djurgården och omgivningarna ger stora plus och man slipper den värsta trafiken, men det var bra bussförbindelser in till stan om man behövde. Trevlig personal, bra frukost och snygg design är andra positiva plusfaktorer som gör att jag med största sannolikt kommer boka här nästa sommar med.”

Lämna ett omdöme!

Har du varit hotellgäst på Hotell Skeppsholmen? Berätta för andra resenärer om dina erfarenheter! Du kan ”klicka” ett betyg här nedanför från 1-10, där 1 är katastrof och 10 är ett av de bästa hotellen du bott på. Du kan även lämna ett skriftligt omdöme via kontaktformuläret här nedanför, så publicerar vi det på hemsidan. Glöm inte att argumentera för dina åsikter, och försök att vara så konkret som möjligt.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 8.0/10 (2 votes cast)
Lämna en skriftlig recension:

Ditt namn (obligatoriskt)

Din e-post (obligatoriskt)

Namn på hotellet:

Ditt Omdöme

Hotell Skeppsholmen, 8.0 out of 10 based on 2 ratings

Powered by WordPress. Designed by WooThemes