Top

Hotell Bakfickan

Bekvämt & billigt på Bakfickan!

  • Pris: från 837 kr | Adress: Mariagränd 3, 116 46 Stockholm

För dig som söker ett billigt hotell i Stockholm utan att vilja kompromissa med vare sig läge eller bekvämligheter, är hotell Backfickan ett utmärkt val. Här talar vi om ett litet personligt hotell (26 rum) beläget på Rådmansgatan i stadsdelen Norrmalm. Inga problem att promenera till välkända landmärken och sevärdheter såsom Kungliga slottet, Operan och stadshuset. Och är du inte mycket för att promenera så finns det gott om transportmöjligheter (buss + T-bana) direkt utanför hotellrummets dörr. Fräscht, fint och prisvärt.

Allmänt om Hotellets Faciliteter

Tjänster: restaurang, internetuppkoppling, förvaring för bagage, tvättmöjligheter, kemtvätt, konferens-och mötesrum, luftkonditionering
Internet: Kostnadsfritt Wi-Fi ingår.
Gästparkering: Publik parkering finns i anslutning till hotellet. Bokas i förväg mot avgift.

Omdömen

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 6.3/10 (4 votes cast)

”Om man jämför priser på det här hotellet och många vandrarhem i Stockholm, så kostar Bakfickan inte så mycket mer, samtidigt som det är ett trevligt, fräscht hotell med god frukost. Många plus för en trevlig personal som hjälpte oss både med att beställa taxi och ge tips på bra restauranger i området. Inte för dej som vill ha lyx, men för dej som vill ha ett bra boende och lägga pengarna på annat!”

Bengt m familj, gäster Hotell Bakfickan i oktober 2011

Lämna ett omdöme!

Har du varit hotellgäst på Hotell Bakfickan Stockholm? Berätta för andra resenärer om dina erfarenheter! Du kan ”klicka” ett betyg här nedanför från 1-10. 1 är katastrof och 10 = ett av de bästa hotellen du bott på. Du kan även lämna ett skriftligt omdöme via formuläret, så publicerar vi det på hemsidan. Glöm inte att argumentera för dina åsikter.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 6.3/10 (4 votes cast)
Lämna en skriftlig recension:

Ditt namn (obligatoriskt)

Din e-post (obligatoriskt)

Namn på hotellet:

Ditt Omdöme

Hotell Bakfickan, 6.3 out of 10 based on 4 ratings

Powered by WordPress. Designed by WooThemes