Top

Hotel Äppelviken

Billigt boende nära Bromma Flygplats

  • Pris: från 320 kr | Adress: Västerled 14, 167 55 Bromma

För bara några hundralappar per natt erbjuder Hotel Äppelviken allt man kan begära av ett prisvärt, personligt boende med mersmak. Fräscha rum med trägolv och stilren design, tillgång till trådlös internetuppkoppling utan extra avgifter, samt möjlighet att parkera bilen utanför hotellet. Området i Bromma är känt för sin grönska (därav namnet på hotellet). Vill du ta dig till Stockholm centrum är det cirka tio minuters promenadavstånd till Alviks T-bana.

Allmänt om Hotellets Faciliteter

  • Tjänster: Roomservice, Förvaring av bagage, tvättmöjligheter, mötesrum
  • Internet: Gratis Wi-Fi på hela hotellet
  • Gästparkering: Gratis parkering på hotellet i mån av plats.

Omdömen

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.7/10 (11 votes cast)

”Vi var sent ute och bokad Äppelviken på vinst och förlust. Men vi blev glatt överraskande. Vi betala strax över 300 per person och natt. För detta fick vi bra rum, ett lugnt läge och god frukost. För dom pengarna var det rena fyndet!”

Emelie, gäst på Hotel Äppelviken, november 2011

Lämna ett omdöme!

Har du varit hotellgäst på Hotell Äppelviken i Stockholm? Berätta för andra resenärer om dina erfarenheter! Du kan ”klicka” ett betyg här nedanför från 1-10, där 1 är katastrof och 10 är ett av de bästa hotellen du bott på. Du kan även lämna ett skriftligt omdöme via kontaktformuläret här nedanför, så publicerar vi det på hemsidan. Glöm inte att argumentera för dina åsikter, och försök att vara så konkret som möjligt.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.7/10 (11 votes cast)
Lämna en skriftlig recension:

Ditt namn (obligatoriskt)

Din e-post (obligatoriskt)

Namn på hotellet:

Ditt Omdöme

Hotel Äppelviken, 5.7 out of 10 based on 11 ratings

Powered by WordPress. Designed by WooThemes