Top

Elite Hotel Plaza

Magnifikt läge, magnifikt hotell

  • Pris: från 993 kr | Adress: Birger Jarlsgatan 29, 10395 Stockholm

I en byggnad från sekelskiftet 1800/1900 – beläget på välkända Birger Jarlsgatan – som bäst kan beskrivas som ”magnifik” hittar du Elite Hotel Stockholm Plaza. Interiören är respektfullt trogen mot byggnadens historia samtidigt som rum och faciliteter har en modern och fräsch design. Restaurangen på hotellet går inte heller av för hackor: Vassa Eggen Steakhouse, ett välrenommerat Steak House som tar stekt och grillat kött till nya höjder. omedelbar närhet till fler landmärken och utflyktsmål såsom Kungliga Biblioteket och exklusiva Stureplan.

Allmänt om Hotellets Faciliteter

Bar & Restaurang, reception som är öppen dygnet runt, handikappanpassade rum och utrymmen, värdeskåpsförvaring, rökfri fastighet.

Tjänster: Roomservice, växla valuta, kemtvätt, hyra bil, få kläderna strukna, limousine- och taxitjänst.
Internet: Gratis Wi-fi på hela hotellet.
Gästparkering: Publik parkering finns i närheten av hotellet.

Omdömen

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 7.3/10 (4 votes cast)

”Mycket nöjd!! Fick rum på fjärde våningen som var jättefint och bra utsikt. Hög klass på frukosten och trevlig personal + riktigt bra läge för den som vill kolla in Stureplan (och det gjorde vi!)”

Omdöme: Anna, 23 år, Trelleborg, gäst på Elite Hotel, september 2011

Lämna ett omdöme!

Har du varit hotellgäst på Elite Hotel Stockholm Plaza? Berätta för andra resenärer om dina erfarenheter! Du kan ”klicka” ett betyg här nedanför från 1-10, där 1 är katastrof och 10 är ett av de bästa hotellen du bott på. Du kan även lämna ett skriftligt omdöme via formuläret, så publicerar vi det på hemsidan. Glöm inte att argumentera för dina åsikter, och försök att vara så konkret som möjligt.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 7.3/10 (4 votes cast)
Lämna en skriftlig recension:

Ditt namn (obligatoriskt)

Din e-post (obligatoriskt)

Namn på hotellet:

Ditt Omdöme

Elite Hotel Plaza, 7.3 out of 10 based on 4 ratings

Powered by WordPress. Designed by WooThemes