Top

Connect Hotel City

Komforthotell med fint cityläge

  • Pris: från 586 kr | Adress: Alströmergatan 41, 12247 Stockholm

Knappt en kilometer från välkända, vackra Vasaparken, Stadshuset och följaktligen mitt i city, hittar du populära Connect City Hotel. Förutom den fördelaktiga läget i centrala Stockholm kan hotellets egenskaper bäst beskrivas genom ett citat från en av gästerna. ”Härliga sängar, nära till allt och ett bra pris!”. Ett hotell i Stockholm både för dig som vill ha komfort, funktionalitet och ett bra läge på ditt boende.

Allmänt om Hotellets Faciliteter


Reception öppen dygnet runt, bagageförvaring, rökfri fastighet, restaurang, handikappanpassade utrymmen, bastu, dagstidningar i lobbyn, möjlighet till trådlöst internet, värdeskåpsförvaring.
Tjänster: Flerspråkig personal, receptionstjänster (24/7), växla valuta
Internet: Wi-Fi finns i allmänna utrymmen, tillgänglig mot en kostnad
Gästparkering: Parkeringsgarage och parkering finns mot en tilläggskostnad.

Omdömen

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 4.4/10 (5 votes cast)

Perfekt läge i stan, men ändå lugnt område (säkert bra för ex. barnfamilj). Rummen var ganska så små, men väldigt fräscha och moderna. Tycker att det var prisvärt. Vi kan tänka oss att bo här igen. OBS! Eftersom vi alltid sover så länge fick vi ingen chans att prova frukosten.

Omdöme av Angelica och Mia, gäster på Connect City hotell, januari 2012.

Lämna ett omdöme!

Har du varit hotellgäst på Connect Hotel city Stockholm? Dela dina erfarenheter med oss och andra resenärer! Du kan ”klicka” ett betyg här nedanför från 1-10. 1 står för katastrof och 10 för ”ett av de bästa hotellen du bott på”. Du kan även lämna ett skriftligt omdöme via kontaktformuläret här nedanför, så publicerar vi det på hemsidan. Glöm inte att argumentera för dina åsikter, och försök att vara så konkret som möjligt.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 4.4/10 (5 votes cast)
Lämna en skriftlig recension:

Ditt namn (obligatoriskt)

Din e-post (obligatoriskt)

Namn på hotellet:

Ditt Omdöme

Connect Hotel City, 4.4 out of 10 based on 5 ratings

Powered by WordPress. Designed by WooThemes