Top

Best Western Time Hotell

Ett prisvärt Best Western med bra läge

  • Pris: från 744 kr | Adress: Vanadisvägen 12, 113 46 Stockholm

Best Western är välkända för devisen att erbjuda ”mycket boende för pengarna” och Best Western Time Hotell i Vasastan i Stockholm är definitivt inget undantag. Här kan du bo såväl billigt som bekvämt på ett fräscht och modernt hotell beläget i hjärtat av Vasastan. Faciliteterna erbjuder allt man kan tänkas behöva för en trevlig hotellvistelse: gratis WiFi på hela hotellet, fräscha rum med parkettgolv, platt-tv och härliga sängar. De flesta rummen har så kallad fransk balkong. Bar i lobbyn finns tillgänglig för förfriskningar på generösa öppettider och för dig som söker avkoppling finns ett relaxrum. Time Hotell samarbetar även med ett närliggande SPA, där du kan få diverse härliga spa-behandlingar till rabatterade priser.

Allmänt om Hotellets Faciliteter


Tjänster
Bastu, RoomService, Tvättservice, Kemtvätt, Bröllopssvit, Växla pengar, Cykeluthyrning, Skoputsning, Fax-och kopiering, handikappanpassat
Internet
Gratis Wifi finns tillgänligt på hela hotellet
Gästparkering
Privat parkering på hotellet mot avgift, 260 kr/dygn.

Omdömen

Så tycker gästerna:

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 7.0/10 (1 vote cast)

”Både modernt och familjevänlig utan att bli ”tacky” och för svenssonaktigt. Läget är perfekt, lugnt och tyst, men ändå mitt i smeten så att säga. Jag har bott har två gångar nu och det kommer definitivt att bli en tredje gång. Det är mycket detaljerna som gör det. Det är ju billigt men samtidigt får man golvvärme på toaletten, bra läge, trägolv (jag gillar INTE heltäckningarmattor…) och service. Me likey!”

Lämna ett omdöme!

Har du varit hotellgäst på Best Western Time Hotell? Berätta för andra resenärer om dina erfarenheter! Du kan ”klicka” ett betyg här nedanför från 1-10, där 1 är katastrof och 10 är ett av de bästa hotellen du bott på. Du kan även lämna ett skriftligt omdöme via kontaktformuläret här nedanför, så publicerar vi det på hemsidan. Glöm inte att argumentera för dina åsikter, och försök att vara så konkret som möjligt.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 7.0/10 (1 vote cast)
Lämna en skriftlig recension:

Ditt namn (obligatoriskt)

Din e-post (obligatoriskt)

Namn på hotellet:

Ditt Omdöme

Best Western Time Hotell, 7.0 out of 10 based on 1 rating

Powered by WordPress. Designed by WooThemes