Top

Best Western Hotell Karlaplan

Lyxigt och stiligt på Östermalm

  • Pris: från 792 kr | Adress: Skeppargatan 82, 114 59 Stockholm


Det är ofta detaljerna som gör skillnaden mellan vanliga ”standardhotell” och boendet med lyxkänsla och det där ”lilla extra”. Best Western Hotell Karlaplan på Östermalm är ett fyrstärnigt kuttersmycke till hotell som verkligen anstränger sig för att leverera ett mervärde åt sina gäster; ett ansträngning som avspeglar sig i allt från inredning (sängar från Jensen, tyger från Versace, persiska mattor med mera) till service, mat och dryck. Man skulle också kunna uttrycka det som att Hotell Karlaplan ger dig mycket lyx för pengarna. Här bor du dessutom centralt, men i en synnerligen lugn och vacker del av Stockholm. Det är exempelvis bara dryga kilometern till Skansen och Nordiska museet.

Allmänt om Hotellets Faciliteter


Tjänster
Receptionen öppen dygnet runt, gratis dagstidningar, Rökfria rum, möjlighet till bagageförvaring, Handikappanpassat
Internet
Gratis Wifi finns tillgänligt på hela hotellet
Gästparkering
Parkering utomhus mot avgift

Omdömen

Så tycker gästerna:

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 9.0/10 (1 vote cast)

”Jag är mkt nöjd. Bokade ett superior-rum som var högt i tak och väldigt fint och rymligt. Frukostbuffe´n är helt ok och det är ett bra område att bo i även om man har barn med sig. Inga störande ljus på rummet och sköna sängar. Minus för att det var svårt att parkera i närheten men det kan ju å andra sidan inte hotellet hjälpa. Man får skylla sig lite själv när man vill bo mitt i Stockholm.”

Lämna ett omdöme!

Har du varit hotellgäst på Best Western Hotell Karlaplan? Berätta för andra resenärer om dina erfarenheter! Du kan ”klicka” ett betyg här nedanför från 1-10, där 1 är katastrof och 10 är ett av de bästa hotellen du bott på. Du kan även lämna ett skriftligt omdöme via kontaktformuläret här nedanför, så publicerar vi det på hemsidan. Glöm inte att argumentera för dina åsikter, och försök att vara så konkret som möjligt.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 9.0/10 (1 vote cast)
Lämna en skriftlig recension:

Ditt namn (obligatoriskt)

Din e-post (obligatoriskt)

Namn på hotellet:

Ditt Omdöme

Best Western Hotell Karlaplan, 9.0 out of 10 based on 1 rating

Powered by WordPress. Designed by WooThemes