Top

Scandic Ariadne Stockholm

Familjevänligt hotell med många aktiviteter

  • Pris: från 754 kr | Adress: Positionen 117, 115 41 Stockholm

Ett familjevänligt hotell med ett brett utbud av fräscha faciliteter och aktiviteter. Barnen trivs här. Hotellet har bland annat ett eget barn – och lekrum belamrat med spel, filmer och leksaker. Läget är strategiskt för cityutflykter, lokaliserat cirka en kvarts promenad från T-banan som tar dig till Stockholm city på drygt fem minuter. För dig som vill hålla formen under vistelsen finns såväl en fräsch fitnessanläggning som bastu att tillgå. För dig som vill mest njuta och koppla av rekommenderas ett besök i restaurangen (med härlig terrass) eller skybaren med den underbara utsikten.

Allmänt om Hotellets Faciliteter

Tjänster: roomservice, reception öppen dygnet runt, bar, restaurang, bar, bastu, gym, solarium, barnanpassat, handikappanpassat
Internet: Gratis Wi-Fi tillgänligt i hela hotellet.
Gästparkering: Erbjuder privat parking vid hotellet mot avgift.

Omdömen

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 8.0/10 (3 votes cast)

”Verkligen ett bra familjehotell. Massor att göra på hotellet, barnen kan leka själv och låta päronen koppla av 🙂 Helt ok rum och frukost och det var lätt att ta sig in till stan. Området är inte jätteroligt, men det går att ta T-banan varsomhelst i Stockholm om man känner för det. ”

Camilla P., gäst på Scandic Ariadne Stockholm september 2011

Lämna ett omdöme!

Har du varit hotellgäst på Scandic Ariadne Stockholm? Berätta för andra resenärer om dina erfarenheter! Du kan ”klicka” ett betyg här nedanför från 1-10. 1 är katastrof och 10 = ett av de bästa hotellen du bott på. Du kan även lämna ett skriftligt omdöme via formuläret, så publicerar vi det på hemsidan. Glöm inte att argumentera för dina åsikter.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 8.0/10 (3 votes cast)
Lämna en skriftlig recension:

Ditt namn (obligatoriskt)

Din e-post (obligatoriskt)

Namn på hotellet:

Ditt Omdöme

Scandic Ariadne Stockholm, 8.0 out of 10 based on 3 ratings

Powered by WordPress. Designed by WooThemes