Top

Hotell Anno 1647

Klassiskt, modernt & mysigt på Söder

  • Pris: från 581 kr | Adress: Mariagränd 3, 116 46 Stockholm

Du har kanske redan gissat vilket år som grunden till det här hotellet byggdes? Precis. 1647. Stilen på hotellet skulle vi vilja omnämna som ”postmodernt mys”. Moderna faciliteter integreras på ett naturlig sätt i en kontext där mycket av den urspunliga 1600-talscharmen bevarats. Rustika trägolv och rymliga takhöjder kombineras med toppmoderna faciliteter i en smakfull blandning. Från adressen på Mariagränd, Södermalm, har du fem minuters promenad till Gamla stan och hela Stockholm citys famn.

Allmänt om Hotellets Faciliteter

Tjänster: Roomservice (vissa tider), växla valuta, tvättmöjligheter, kemtvätt, strykning av kläder, Wi-Fi, värdeskåpsförvaring
Internet: Grats Wi-Fi tillgängligt på hela hotellet.
Gästparkering: Privat parkering finns på hotellet. OBS! Bokas i förväg, avgift tillkommer.

Omdömen

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 9.5/10 (2 votes cast)

Allt var fint med detta charmiga hotell, utom att jag hade mitt rum ut mot gatan så att jag hörde ”feströster” därute på lördagskvällen. Annars topp! Utmärkt läge, trevlig personal och god frulle, vi kommer lätt att återvända.

Lämna ett omdöme!

Har du varit hotellgäst på Hotell Anno 1647 Stockholm? Berätta för andra resenärer om dina erfarenheter! Du kan ”klicka” ett betyg här nedanför från 1-10. 1 är katastrof och 10 = ett av de bästa hotellen du bott på. Du kan även lämna ett skriftligt omdöme via formuläret, så publicerar vi det på hemsidan. Glöm inte att argumentera för dina åsikter.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 9.5/10 (2 votes cast)
Lämna en skriftlig recension:

Ditt namn (obligatoriskt)

Din e-post (obligatoriskt)

Namn på hotellet:

Ditt Omdöme

Hotell Anno 1647, 9.5 out of 10 based on 2 ratings

Powered by WordPress. Designed by WooThemes