Top

All Seasons Stockholm Jarva

Familjevändligt och modernt i Solna

  • Pris: från 541 kr | Adress: Vallgatan 7 Stockholm, 17067 Solna


Detta All Season i hjärtat av Solna är ett modernt och familjevänligt alternativ för dig som uppskattar hotell med hög service, trevlig personal och moderna faciliteter. Läget är fördelaktligt utan att ligga mitt i smeten. Från adressen på Vallgatan i Solna tar du dig enkelt in till Stockholm centrum med pendeltåget (tar cirka tio minuter). Stannar du på hotellet kan du njuta av maten i restaurangen, drycken i baren eller av faciliteterna på rummet som inkluderar platt-tv, internetuppkoppling och en mysig atmosfär.

Allmänt om Hotellets Faciliteter

  • Tjänster: Reception öppen dygnet runt, Restaurang, Handikappanpassade rum, dagstidningar i lobbyn, värdeskåpsförvaring, lundkonditionering, mötes-och konferensrum.
  • Internet: Gratis Wifi tillgänligt på hela hotellet
  • Gästparkering: Gratis parkering finns på hotellet, behövs ej bokas.

Omdömen

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 6.7/10 (11 votes cast)

”Läget var inte så roligt tyckte vi (vi bodde i Gamla Stan sist), men samtidigt är det lätt att åka var man vill i Stockholm härifrån. Uppvägs av hög standard på hotellet för liten peng och trevlig personal som gjorde att vi kände oss välkomna. Fin frukost är också +++. ”

Anna & Klas med familjen

Lämna ett omdöme!

Har du varit hotellgäst på All Seasons Stockholm Jarva? Berätta för andra resenärer om dina erfarenheter! Du kan ”klicka” ett betyg här nedanför från 1-10, där 1 är katastrof och 10 är ett av de bästa hotellen du bott på. Du kan även lämna ett skriftligt omdöme via kontaktformuläret här nedanför, så publicerar vi det på hemsidan. Glöm inte att argumentera för dina åsikter, och försök att vara så konkret som möjligt.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 6.7/10 (11 votes cast)
Lämna en skriftlig recension:

Ditt namn (obligatoriskt)

Din e-post (obligatoriskt)

Namn på hotellet:

Ditt Omdöme

All Seasons Stockholm Jarva, 6.7 out of 10 based on 11 ratings

Powered by WordPress. Designed by WooThemes