Top

Alexandra Hotell (på söder)

  • Pris: från 487 kr | Adress: Magnus Ladulåsgatan 42, 118 27 Stockholm

”Mycket hotell för pengarna” är ett uttryck som passar alldeles utmärkt för Alexandra hotell i Stockholm. Argument? Ja, dels så bor du centralt, med närhet till huvudstadens samlade nöjen och sevärdheter (hotellet ligger ungefär mitt på Södermalm). Dels så har hotellet det mesta man kan önska i form av bekvämligheter. Wi-fi, TV, dusch och fina faciliteter på rummen, tillgång till bastu och bagageförvaring. En reception som är öppen 24/7, samt bar och lounge + mycket annat.

Allmänt om Hotellets Faciliteter


Rökfri fastighet, Allmän Bagageförvaring, Tvättmöjligheter, Hårtork (mot förfrågan), Privat badrum, Skrivbord, Strykjärn/strykbräda (på begäran)

Tjänster: Bastu, Växla valuta, parkering (bevakad och obevakad), tillgång till Limousine-service
Internet: Wi-Fi finns tillgängligt på hela hotellet.
Gästparkering: Bevakad parkering finns i anslutning till hotellet.

Omdömen

Så tycker gästerna:

Jag tyckte att läget var helt ok, Medborgsplatsen låg precis runt hörnan. 3 stjärnor vill jag ge för hotellets standard i övrigt, samt några extra plus för en fräsch frukostbuffé. Det enda som var lite tråkigt var att luftkonditionering på mitt rum inte fungera så bra när jag anlände, men fick hjälp med detta och då blev jag nöjd!

Omdöme av ”Sandra från Flen”, gäst augusti 2011

Har du varit hotellgäst på Alexandra hotell i Stockholm? Berätta för andra resenärer om dina erfarenheter! Du kan ”klicka” ett betyg här nedanför från 1-10, där 1 är katastrof och 10 är ett av de bästa hotellen du bott på. Du kan även lämna ett skriftligt omdöme via kontaktformuläret här nedanför, så publicerar vi det på hemsidan. Glöm inte att argumentera för dina åsikter, och försök att våra så konkret som möjligt.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.5/10 (4 votes cast)
Lämna en skriftlig recension:

Ditt namn (obligatoriskt)

Din e-post (obligatoriskt)

Namn på hotellet:

Ditt Omdöme

Alexandra Hotell (på söder), 5.5 out of 10 based on 4 ratings

Powered by WordPress. Designed by WooThemes